I made this widget at MyFlashFetish.com.

Mrs. ZulIed
~Assalamualaikum w.b.t~~

Friday has coming ;) Xcited tu ade lagi tp kurang sket kot sbb mase cepat jek berlalu skang nikan.. kejap2 da hujung minggu.. hrmm... Need anybody opinion..

Which broadband is the best and convenient!??!

TQ :)

Labels: 2 comments | | edit post
Reactions: 
Mrs. ZulIed
~Assalamualaikum w.b.t~

Terima kasih CINTA
Untuk segalanya
Kau berikan lagi
Kesempatan itu....

Huhuh... terjiwang lak arini :p Arini ari Jumaat esok ari Sabtu huhuh best..best.. Coooootiiiii.. Cepat sungguh mase berlalu ek.. hrmmm.. Satgi kene p review...huuuuu harap2 sume oklaaa...

Oraite last & least SLAMAT BERHUJUNG MINGGU!!!!
;)
Labels: 0 comments | | edit post
Reactions: 
Mrs. ZulIed
~Assalamualaikum w.b.t~

Hah! Arini kite nak berkongsi pasal movie X-men huhuh.. smalam baru dpt p tengok ngn hubby ;D Tgk kt MBO Galaxy, Ampang.. 1st time tgk kt sane so cam tercangak2 gak laaa.. sbb cm soping kompleks hidup segan matey tak mau :P 1 hal nk carik MBOnye tk jumpe dok tawaf 1 pusingan lg... last2 kene tanye org ktne panggung.. kuikuikui.. daif sungguh.. kire oklah.. pasni senang nk tgk wayang dekat ngn uma..dulu nk tgk wayang p Mines atau Jusco Balakong {sanggup tuh semata2 nk tgk wayang :p} Cam biase arr nk tgk wayang kene ade popcorn & air.. {tak lengkap asenye tkde mende nk kunyah mase menonton :D} Tp sadisnye aku sorg jek yg kene menghabiskan popcorn tuh perghh sib baiklah medium jek +_+
Err aku melalut ke lain niatnye nk cite pasal Wolverine nih.. Perghhhh mak aiii gempaq seh cite niiii... best best best.. penuh ngn action & saat mendebarkan :D ganas gile.. kalo tgk watak Logan a.k.a Wolverine tu takdelaa gah @ hebat sangat tp cara die mempertahankan org2 yang tk bersalah agak memberangsangkan.. Salute arr hehehe... B4 ni aku tkde ati pun nk layan X-Men huhuh tapi bile tgk cite ni barula teruja :D

Tapikan korang perasan tak.. slalukan cite2 superhero nih.. sure kalah ngan pempuan.. kekekeke.. Nape yek!? ^_*

Mai tgk trailer bagi sape2 yang belom nonton dan terasa ingin nonton ;D

video

Rating: 4.5 out of 5 ;)
Labels: , 0 comments | | edit post
Reactions: 
Mrs. ZulIed
~Assalamualaikum w.b.t~

Perghhh... impressive gile steps dorang :D really smart and talented.. Depa ni bukan calang2 tau.. masing2 ade kelulusan yang memberansangkan.. They had performed in "Britain's Got Talent"..

Enjoy the clip video....

video

Or maybe you can watch their performance in Britain's Got Talent form this link
--> http://www.youtube.com/watch?v=uefmgDUIKKg
Labels: 0 comments | | edit post
Reactions: 
Mrs. ZulIed
~Assalamualaikum w.b.t~

PanAs..PAnaS..PAnAs!!!



Tak kisahlaa cmne pun kite bunyikkan slogan atas nih.. samada menunjukkan emosi {kemarahan, kebengangan, ketegangan}, kemalangan {kebakaran} ataupun cuaca {mak aiiih panasnye arini!} :) Spesifiknye aku nk kongsi pasal cuaca skang.. perghhh! Sejak kebelakangan ni, cuace kt luo tu punyelaa panas... tapi kepanasan tu bukan ase di tengah terik matahari tapi dalam bangunan tak kiralah kt rumah ke, ofis ke, soping kompleks ke mane2 jelah.. Bahang die tak hingat... melekit2 badan nih, bejujus2 peloh kadang2.. Memula dulu ingatkan aku sorang jek yang ase (err.. byk sgt dosaku huhuh +_+ [one of the factor]) rupe2nye.. ramai juga yang merasakan kehangatannye... cuaca tak menentu, ujan dan panas tk ikut musim daaa.. Ade sumber yang kate suhu Malaysia skang ni cam biase {kire normallaa suhu tkdelaa naik mendadak} tapi tahap kehangatan dan kepanasan tu telebih pulak.. Ais dlm gelas pun tk smpai 5 saat da cair huhuh.. Kalo tak kan takkan ais kat kutub pun dikabokan hampir lebur keseluruhannye 0_0 Hrmmm.. apakah maknanya ya!?!?!? "Dunia kian smpai ke penghujungnye??" ermmm highly possible {Astaghfirullahala'zim}

Wallahualam...
Labels: , 0 comments | | edit post
Reactions: 
Mrs. ZulIed
~Assalamualaikum~

...... SANGAT BENGANG + BOSAN + TERSEKSA (tanpa sedar)!!!!!
Labels: 4 comments | | edit post
Reactions: 

^Awiz B together^