I made this widget at MyFlashFetish.com.

Mrs. ZulIed
Assalamualaikum w.b.t

Memang sahlaa diri ini bertindak mengikut mood hehe.. Bile rajin dan ada keinginan barulah nak buat contohnya macam blog ni laaa.. dah brapa lame terbengkalai Sebenarnya macam2 berlaku, macam2 aktiviti dan macam2 agenda tapi disebabkan kemalasan tahap dewa tulah blog tak di'update' :D

Okaylah straight to the point...
Tujuan meng'update' blog pada hari ini (selain dari mempunyai sifat daya kerajinan yang tinggi hihiiiii) adalah untuk memberi PEMBERITAHUAN dan UCAPAN kepada siapa2 yang sudi melawat blog hampehku ini :) Baiklah kita pergi 1 per 1...

PEMBERITAHUAN:

Ingin diwar2kan mengenai projek usahasama aku dan hubby berkenaan penjualan OFFLINE & ONLINE khusus untuk koleksi tudung/selendang/hijab/ shawl atau yang seangkatan dengannya dan juga CROCS khususnya pada anda sekalian. Memandangkan ONLINE SHOPPE kami masih di dalam pembikinan so perniagaan bergerak secara offline dikalangan insan2 disekeliling kami (Thanx to all buyers ;D Really appreciate your support)
Sebagai pengenalan, berikut adalah sebahagian shj. tudung yang di'snap' (kualiti kurang memuaskan-alamak tekecik plak huhuhuh...)





Diharap kerjasama dan sokongan kalian untuk merialisasikan impian bersama ;) Kepada yang diluar sana, nantikan kehadiran ONLINE SHOPPE kami menghiasi screen pc/laptop anda heheheh....


Seterusnya,........
UCAPAN:

Saya pemilik blog serta suami ingin mengucapkan Selamat Menyambut RAMADHAN AL-MUBARAK. Semoga kedatangan Ramadhan kali ini akan memberi kita seribu nikmat dan keberkatan menghadapi kehidupan seterusnya. Mohon ampun dan maaf jika ada sebarang kesilapan dan kesalahan yang wujud antara kita semua. Salam Ramadhan untuk semua~~~~



Salam Muhibbah;
Ied & Zul
Labels: | edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. suw Says:

    wahh..nnti bukak web khusus utk tudung ngan kasut yer? hehehe


  2. Mrs. ZulIed Says:

    hehe.. InsyaAllah harap2 cepatlaa launchnye..


Post a Comment

^Awiz B together^